0 Läs mer >>

Så är vi på väg till Linköping! Jag gick upp vid 5 imorse och vi körde vid 6.30, har kommit till Jönköping nu.

Det har gått bra så här långt, skönt!

On the road!

1 Läs mer >>

Jag tänkte på bebisar igår på jobbet, då jag läser många bloggar som handlar om barn, då flera av mina vänner fått barn. Inatt enades jag och Emil om att vi skulle försöka skaffa barn nu! Lyckan var total! Tills jag vaknade och insåg att det var en dröm och att jag fortfarande har 1,5 år kvar på universitetet och att det inte passar vår livssituation just nu.

Det är konstigt det där, ibland vill jag ha barn NU och ibland inte alls! Hur vet man då när man är redo för barn? Och kan man verkligen bli helt redo för barn?

Vad säger ni av mina vänner som har barn om dessa frågeställningar?

Barntankar

0 Läs mer >>

Jobbade kväll igår, på dagen shoppade jag julklappar till syrrans ungar och Emil, samt två paket till julklappsleken som vi ska leka på julafton.

Nu är jag påväg till jobb igen, 10.45-19.00, sen ikväll ska vi slå in julklappar och mysa jag och min älskade. Vi drar tidigt imornbitti, kl 5-6, för det ska komma nåt snöoväder och härja. Bäst att ta det säkra före det osäkra!

Ha en fin lördag!

Denna klänning har jag köpt till nyår!

Jobb

0 Läs mer >>

Vi var ju i Tyskland på julmarknad med Emils föräldrar för några helger sedan. Vi var i både Lübeck och Rostock! Det var så mysigt och avslappnande! Drack massor av gluwhein och bara mös!
Kallt och mycket julstämning fick jag där. Vi köpte även med oss en hel del alkohol med hem :)

Tyskland

0 Läs mer >>

Jag blev godkänd på den helvetestentan jag skrev igår!! Så skönt!!! Nu är det lov på riktigt!! :)

Godkänd!

1 Läs mer >>

Idag är det tenta, äntligen! Önska mig Lycka till! (Tack Sus!) Klockan två har jag jullov och ikväll kommer mamma med man hit för att fira lite minijul då vi ska fira med pappa i år!

Ha det så bra och håll tummarna!!! :)

Tenta!

1 Läs mer >>

Ge mig torsdag och jullov nu!! #förtvivlat tentapluggade till dess...

Snälla!

2 Läs mer >>

Min fina vän Annika gifte sig i lördags med sin Ken! Dem var så fina och hela tillställningen var genomtänkt och välplanerad. Jättemysigt bröllop, jag är glad att jag fick vara med och dela denna dag med brudparet! Tack kära vän! ❤ Några bilder följer:

Vinterbröllop i Väste...

1 Läs mer >>

   

Hvide Sande