0 Läs mer >>

Åha! Jag fixade det ;) Vi är kattvakter hos mamma i Räng Sand över denna helg och efter Veronica Maggio koncerten igår (som för övrigt var skitbra och härligt intim) körde vi dit ner och sov där inatt.
Idag skulle jag då köra en gammal skruttbil utan servo, köra ner och tanka den, in till Malmö, parkera i parkeringshus, köpa biljett till tåget, samt passa tiden så jag skulle hinna till tåget! Och allt detta klarade jag fint! Ska dock tillägga att jag blivit, efter jag sålde min Klara, skitmesig med att köra bil. Gör det helst inte om jag inte måste och i sådana fall bara automatare! Är skiträdd för allt i trafikväg när jag är chaufför. Säker jag låter va? ;) Jag måste känna bilen så jag vet hur den beter sig sen öva en massor, då är jag en riktig racerförare! Det sa Emil att jag var förr i alla fall! ;)
Nog om det, sitter nu på tåget och nu behöver jag bara oroa mig för hemfärden, haha!

Igår tappade Emil eller blev bestulen på sin plånbok mellan Malmö och Tivoli, antagligen på tåget. Så när han kommer till Tivoli säger han att hand plånbok är borta. Där försvann ju koncertstämningen deluxe... Men vi spärrade alla hans kort och åt snabbmat istället för restaurang, det var bara det vi hann. En minut innan koncerten började ringer en danskt nummer till han och säger att hans plånbok är på hittegodskontoret på Hovedbanegården! Men ALLT i! Sådan tur alltså! Det är lycka :)

Nog snackat här, jag jobbar nu 10.30-18, sen myskväll med hjärtat!

Ha en fin fredag!

Kram

Bilförare...

0 Läs mer >>

Trevlig kväll från mi...

0 Läs mer >>

Ledig dag idag och solen sken! Gick lite på stan och kollade, sen köpte jag lite krya på dig grejer till Lotta och begav mig av till Lotta och Riki som precis kommit hem från deras semester! Rikard fyller dessutom år idag så jag köpte med mig tårta till han, och krya på dig-godis och chips, kort och bästisörngott till Lotta!

Sen en pw och god mat som älsklingen lagat! Nu soffan och mys!

Ledig dag idag

1 Läs mer >>

Jag var LEDIG, efter 7 dagarsjobb och det var så skönt. Jag städade och möblerade om och styrde hemma på dagen och så kom Mia på kvällen och vi åt mat och drack vin och snackade en massa skit. Alltid trevligt!!

Igår var jag lite bakis och vi tog det lugnt ett tag, sen drog vi net till Höllviken och jag såg Emil kita. Sen sa vi hej till min mamma och Leffan och sen hem. Skön söndag! Mamma har skaffat en cykel till mig, så bra. Ska bara fixa lite på den, sen r det bara att tuta och köra!

Sus, screen dump= håll in stänga av knappen och home knappen samtidigt ;)

Kram!

Helgen

0 Läs mer >>

Såg nu att jag skrev fel, 200 grader ska det vara, INTE 180 grader.

Hoppas det smakar Sus! :)

200 grader!

2 Läs mer >>

Jättegott och enkelt som tusan! Bara blanda youghurt och sirap, hacka frukten grovt (jag bakar utan plommonen) och blanda allt i en bunke! 180 grader och 45-50 minuter i ugnen. Lätt och gott som en plätt!

Recept på brödet

0 Läs mer >>

Hon var riktigt duktig live! Fullt med folk på Stortorget och jättemysig stämning, även om det är sorgliga kärlekslåtar hon sjunger. :)

Igår jobbade jag 10.30-21. Det gick faktiskt bra trots de många timmarna.

Idag jobbar jag till kl 17. Ska hämta ut ett stort paket från http://Lyko.se">http://Lyko.se">Lyko.se och träna ett pass! Så kör vi igen :)

Vad gör ni!?

Melissa Horn

1 Läs mer >>

Helgen var superbra även om jag jobbade varje dag i värmen! Vi har haft 30 grader hela helgen och ingen aircon på jobb. Puha!
Efter jobb på lördagen mötte jag upp Sus och Santi för restaurangbesök på lilla torg och sedan bio, Magic Mike. Allt var supermysigt, men filmen alltså... Man skämdes nästan lite där i biostolen! Haha! Fina kroppar absolut, men själva handlingen var väl sådär. Jag tackar i alla fall Susanna det ödmjukaste för hon var en sådan supersnäll vän och bjöd mig på mat och bio! Tusen tack!

Efter bio gick jag hem och där hade Emil balkongfest! Efter ett tag drog alla ner till stan och då mötte vi upp Sus igen och hörde Rebecca & Fiona på stortorget! Jag och min fulla karl gick hem vid 1 tiden.

I söndags var det återigen jobb och efter det åt jag och Emil på balkongen, för första gången! :) Sen gick vi en sväng nere på festivalen och såg Anne Brun en snabbis.

Igår kom jag hem sent från jobb så vi åt bara och sen hängde i soffan. Just det, jag bakade bröd också!

Nu är jag påväg hem, ska med Emil och Zacki till stan och äta festivalmat och sen höra Melissa Horn spela! Mys!

Ha en fin kväll!

Helgen

0 Läs mer >>

Jag och Emil var ute och seglade trimaran i torsdag, och sen var vi på middag hos Kim och Andreas!

Jag har haft tre otroligt sköna dagar, det känns jäkligt hårt att börja jobba idag igen :(

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3581952/images/2012/pic_502f4acce087c3080500247a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3581952/images/2012/pic_502f4acce087c3080500247a.jpg" class="image">

På segeltur i Öresund

0 Läs mer >>

Ojoj, igår var jag så duktig! Över 1,5 mils powerwalk i två omgångar, hemmagym a la ben, stjärt, rygg, mage och armar! Så duktig jag kände mig. Måste komma ihåg den känslan så går gör det igen ;).

Jag och Emil gick ner till Västra Hamnen igår och badade, jätteskönt i vattnet! Sen gick jag till sportlife och läste in mitt träningskort! Så nu ska jag börja gå på klasser så fort skolan börjar!

På kvällen åt vi tacos och myste framför tvn och såg på American pie; reunion. Den var ganska skojig! Nu är jag påväg till jobb till kl 18, sen ska jag träffa Sus och Santi för mat, bio och malmöfestivalen! :)

Ha en fin helg!

Duktiga jag!

1 Läs mer >>

Nya naglar!

1 Läs mer >>

Trevlig fredag!

Pw!

1 Läs mer >>

Just det, har varit på jakt efter nya easytone skor ett tag nu! När jag och Emil gick lite i stan dök dem bara upp framför oss i en affär, med 50% rea! Skitbra, så jag slog till! 630 kr för att par splitternya svarta, blanka easytone! Jag tackar, nu ska rumpan och låren bli fina :)

Nya pw-skor

0 Läs mer >>

Påväg till Georgbar nr 1 nu fram till klockan 19. Sen ska vi äta kl 20, och ge oss på nästa Georgbar nr 2 till kl 02. Det kommer bli en spännande afton ;)

Köpenhamn

0 Läs mer >>

Jag är ledig och lite bakis från gårdagen. Huvudet värker lite sådär störigt efter rödvinet igår och jag är lite seg. Men vad gör det? Jag är ledig i tre hela dagar! Lägenheten är städad, allt är på sin plats, jag kan bara njuta av solen på balkongen!

Vi hade jättetrevlig igår och snackade en massor skit och skrattade!

Nu solar jag på balkongen och det är asvarmt men härligt. Funderar på att gå ner en sväng på stan sen när jag tröttnat på värmen... Kanske Gina har nåt kul till mig? :)

Kl 16.16 drar jag till Köpenhamn för personalfest!

Vi hörs!

Leeeedig!

0 Läs mer >>

Och ska raka vägen hem, fixa mig lite, och så vidare hem till Sandra för ost och vinkväll! Så mysigt och kul det ska bli!!! :)

Vad gör ni?

Påväg hem från jobb