0 Läs mer >>

Nu har semestern startat! Fixat naglarna, städat balkongen, tvättar och solar, städar inne samt packar är min syssla idag!

Imorn kör vi!

Semester!

0 Läs mer >>

Bilder från "mini-sem...

0 Läs mer >>
Idag är sista jobbdagen idag och sen har jag 8 dagars semester! Jag var ledig ett par dagar i förra veckan, då vi var uppe i Västervik och hälsade på pappa och mormor, solade och badade ute i skärgården, grillade, var ute i stan, balkongfest hos mormor, bad i poolen. Allt detta på bara två dagar. Det gäller att vara effektiv om man vill göra så mycket :). Sen om fredagen åkte vi till Gråhallen, utanför Linköping och ordnade inför Nils dop. Vi bakade tårtor, kakor och cake pops och drack vin hela dagen och kvällen och killarna byggde trädäcket färdigt inför den stora dagen. EN planka fattades när allt var lagt och vi drack te och mackor ute på trätrallsgolvet med massor ljus som omringade oss. Mysighetsfaktorn var hög! Om lördagen vankades det dop och vi klädde oss fint och begav oss till Vreta Kloster. Det var ett fint dop och jag och barnen sjöng "Måne och Sol" i kyrkan, samt läste en dikt tillsammans med Alva. Hon skulle egentligen läsa hela dikten själv, men vågade inte, så då skulle jag läsa den själv. Men när hon fick reda på att hon skulle få prata i "en riktig mikrofon!?!" (citat Alva) så vill hon gärna läsa. Och det gick kanon! Solen sken hela dagen och vi åt och lekte och badade i barnens pool. En fin dag och dopbarnet skötte sig som alltid. Kvällen blev sen och vi systrar tillsammans med våra karlar och barn avslutade med lite festligheter på altanen denna sommarnatt!
 
Om söndagen åkte vi och badade i Vättern vid Motala och grillade jättegoda laxrätter om kvällen. Måndagmorgon åkte vi tillbaka till Skåneland igen. Så var en härlig långweekend över. Nu har jag jobbat i fem dagar och på måndag åker vi till LEGOLAND, LaLandia och Skagen i en vecka, med syrrans familj och jag och Emil. Det ska bli så mysigt att åka på semester med dem!
 
Lite om vad jag gjort :)
 

Semestern hägrar

0 Läs mer >>
 
 
Strandhäng på Skanörs strand
 
 
 
 
 
Låååånga köer!
 
 
 
Lea!
 
 
Moi
 
 
Bakismat!
 
Och bakismys... :)
 
 
Feeeeest!
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från Skanör

0 Läs mer >>
Så är vi mitt i sommaren och allt flyter på. Jobb i nio dagar, en dags ledighet utnyttjades till max med parkhäng och shopping med Mia i stan och sen shopping och parkhäng med picknick med Lotta om kvällen.
 
Vi var nere i Skanör i helgen, tillsammans med Sandra och Jepser, då det var Falsterbo Horse Show. Vi solade och badade på dagen, grillade med Emils mor, far och bror och sen, en riktig härlig sommarfest blev det, med husfest med egen DJ, VIP bord på utestället och firning av mitt och Emils första hångel som "blev till" för exakt fyra år sedan, på samma ställe, efter en Falsterbo Horse Show :)  Helt underbar helg! :) Igår slappa vi hela dagen och var på bio, såg den zombie filmen med Brad Pitt... den var bra! SÅ nu är jag åter på jobb i två dagar, Emil är på en mini-kit-semester, och på onsdag drar vi till Västervik! Jag längtar så galet mycket!!! :)
 
Det var en snabb uppdatering!
 
Jag slänger upp några bilder senare från helgen!
 
Kram!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
lgen med Sandra och Jesper

Mitt i Sommaren!

1 Läs mer >>

Idag har jag varit och fixat naglarna, handlat lite på sommarrean och nu är jag påväg till jobb. Slutar kl 23.30 och efter det ska jag på fredagsbar (Tivolis aw). Billig dricka och hygge med kollegorna, kan ju inte bli bättre!
Dagens outfit och naglar:

Jobb och fredagsbar!

0 Läs mer >>

Snabb bild innan jag gick till jobbet. Hann inte att se hur den blev, men ser nu att den inte är särskilt målande, hehe. Men svart långkjol, vitt linne med spets upptill och jeansjacka. Så skönt och avslappnat och snyggt, tycker jag! :) Idag jobbar jag dag 5 av 9, 10.30-21.30. 11 h here we go! Pengar till semestern är alltid bra att ha.

Vad gör du?

Idag

0 Läs mer >>

Jag bara jobbar och jobbar. Kan inte överskåda något annat just nu, jobbar ju hela dagar så det finns inte så mycket tid att umgås med nära och kära på. Tyvärr. Emil drar iväg till Västerås nu, till Power Meet och kommer hem först söndag, så jag blir ensam många dagar nu. Men iom att jag jobbar som jag gör så gör det inte så mycket. 65 h arbetsvecka, javisst! :)

Vad gör ni? Och vem läser egentligen bloggen? Vore spännande att se om ni kommenterade med era namn!

Kram

Jobb och gräsänka

2 Läs mer >>

Orangea väggen med Tivoli-tavlor och nu fåtölj i hallen. Nöjd med den Annika? ;)

Nytt i hemmet