0 Läs mer >>

Testing pågår!

Funkar det nu då??

1 Läs mer >>
Jävla skitblogg app alltså, har försökt att ladda upp bilder i över en vecka nu från Västervik, men det går inte... Jag blir så irriterad!
 
Men vi lever och är numera hemma efter Västervik och Barcelona! Allt har varit fantastiskt och jag hoppas jag kan ladda upp bilderna snart.
 
Denna vecka är det jobb som gäller fram till imorgon, på fredag ska jag fixa naglarna, sen kör vi till Växjö för bröllop på lördag! Så vi ska bo hela helgen på 4 stjärnor hotell alla systrar och bihang! Blir skitskoj! Jag älskar att gå på bröllop också! :)

Hemma!

1 Läs mer >>

Är just nu i de regndrabbade områdena, men vägarna är ok! Hörs närmare!

Påväg mot Västervik!

0 Läs mer >>

Jag har äntligen två veckor efterlängtad semester! Är det inte fantastiskt? JO! Och något mer fantastiskt är att min älskling kommer hem om bara några timmar! Allt är så bra just nu!!! Västervik, födelsedagskalas, vänner, familj, släkt, visfestivalen, sommar, eventuell utomlandsvistelse, sol och bad, Here I Come! :)

SEMESTER!!!

0 Läs mer >>

Är det någon som kan göra fina headers? Jag kan inte... :(

Header

0 Läs mer >>

Den (appen) funkar igen efter x antal veckor nere! Det är ju helt fantastiskt! Så kan jag blogga som jag vill igen och lägga in fina bilder och sånt från min vardag! Underbart! Är på väg till jobb nu, sista dagen i en sju dagars i rad arbetsvecka och sista dagen innan SEMESTERN!!! Imorgon kör vi till Västervik och det ska bli så skönt att bara vara tillsammans med nära och kära och min älskade karl som varit borta från mig i fem dagar nu. Bilträff i Västerås har han varit på. Förresten, idag har vi 2 år och 11 månader tillsammans! Tiden går fort! Igår kom härliga Susanna hem till mig och gjorde mig sällskap! Vi åt pizza, drack cola och åt jordgubb/mango dessert. Vi hade hur kul dom helst, skrattade typ 90 procent av tiden! Tack för i går du sköna! Ni får en bild på mina nya låga Converse-skor! Så nöjd med dem!

Shit pommes frites!

1 Läs mer >>
Jag är måttligt sur på blogg.se appen! Tack för era svar och Challe, skönt att det inte bara var jag som hade problem! Sus, söker man bara på blogspot i iTunes? Annika, jag kommer till Vvik nästa vecka, v 28! Vill såklart träffa dig och familjen. Sus, jag läser Eldvittnet Av Lars Kepler. Jättespännande och bra! Rekommenderar den till lata dagar på stranden! Åh vill säg gärna lägga upp bilder! Om detta inte börjar funka snart, så får jag byta blogg igen igen! Hoppas ni mår bra, jag jobbar varje dag tills avfärd om en vecka! :) kram

Hej!