2 Läs mer >>
Läser bok på balkongen med ett glas vin i handen! Härligt när sommaren väl visar sig. Tack för svaren om blogg.se, dem uppskattas. Också kul att ni läser min blogg! God kväll!

Dejligt

2 Läs mer >>
Hej. Förlåt dålig uppdatering, men jag kan inte logga in på min blogg från blogg.se appen?! Någon som kan hjälpa mig att guida hur jag ska göra? Jag har prövat både mitt bloggnamn och min mail och olika lösenord men det funkar inte... Det var ju liksom därför jag bytte till dem istället för devote, då jag tyckte att den appen krånglade hela tiden... typiskt! Annika, vet du möjligtvis som har blogg.se?

Midsommarhelgen var fantastisk, vi kom upp till Träslövsläge redan på torsdagskvällen och gjorde oss hemmastadda och dukade fram rödvinet, ölen, ostbrickan och ett spel och satt utomhus och mös till kl 3 på natten. Midsommarafton regnade det hela dagen på och det var helt tomt i samhället (Jag och Emil gick och letade efter midsommarfirande, men vi hittade bara folk som vara ute med hunden). Så vi åt inomhus och spelade spel, sen blev det uppehåll så kilarna gjorde en midsommarstång och vi kransar. Vi gick en promenad för att leta en fest någonstns, men till slut hamnade vi ändå hemma ute i trädgården. Efter grillning och spel och drinkar blev vi istället gästade av några, hör och häpna, 95:or som vi festade med. Så kul, man börjar verkligen bli gammal nu! Vi satt uppe till kl 5 och det var ljust ute när vi gick och la oss. Lördagen var lite tung för de flesta (läs Emil) men jag gick lös på att städa i stugan. Efter frukost gick vi till affären och handade ytterligare blannevann till våra drinkar inför lördagskvällen och en liten promenad ner till byn, där Emil badade! Vi käkade sen brunch och till kvällen grillade Emil jättegoda laxknyten och ytterligare mer vin och öl laddades det upp med (och spel såklart). Ganska trötta på kvällen och slitna somnade vi alla vid 1 tiden. På söndagen gällde det städning av hela stugan samt att vi åt på restauragnen nere i byn innan vi körde hem. En jättemysig helg med tre par på västkusten, kan bara rekommenderas! :) Hoppas er helg var fin?!

Blogg.se

1 Läs mer >>
Påväg till jobb, jobbar till 17.30 sen fort hem och packa, sen drar vi till stugan i Varberg! Så himla skönt det ska bli. Bara massa trevligt sällskap, dricka, mat och midsommar!
Har tagit en bild på min outfit idag (är sommarklädd!) men kan inte logga in från appen och kan därför inte bifoga bilden :(
Igårkväll lagade jag en midsommartårta med brownie/kladdkakebotten med daim i och jordgubbspure blandat med grädde på toppen, som nu står i frysen! Ska bli spännande att smaka den!
Ha de bra!

Idag!

0 Läs mer >>

Jaha då sitter jag här och väntar på tåget. Inte nog med att det är mindre än 12 timmar emellan passen, utan jag drömde hela natten att jag var på jobb och folk kom in även då vi hade stängt. Så hela natten har jag sjasat ut gäster från min arbetsplats! Jobbigt. Men idag blir ett skönt pass till kl 18, sen midsommarhandling. Längtar tills på torsdag! Vad gör ni?

Påväg till jobb

0 Läs mer >>

Snart hemma efter ett tråkigt arbetspass, 16-23. Stängde idag och öppnar imorgon. Ska vara där om 12 timmar igen. Kul.. Not! Men jag slutar ju tidigt imorgon, vilket är så skönt!

Ska handla till midsommar som vi ska fira i Varberg i år, jag och Emil, Savanna och Macki och ett tredje par. Vi åker upp redan torsdagen och ska bara där hela helgen! Så kul!

Vad ska ni göra i midsommar?

Påväg hem

0 Läs mer >>

Efter att åtskilliga gånger försökt att blogga från Devotes app ger jag nu upp! Den är inte bra, laggar, får inte med hela inlägg och allmänt dålig! Så nu försöker jag här på blogg.se istället och hoppas denna app funkar bättre!

Ny bloggportal

0 Läs mer >>

Välkommen till min ny...