1 Läs mer >>

Hej på er! Nu står min privata kock och lagar mat till oss, jag har precis varit och tränat för fjärde gången denna veckan och ska sen ikväll på bio med kära Lotta! Snälla Susanna ger oss hennes gratisbiljetter till olika förpremiärer så ikväll ska vi se Pitch Perfect! Ska bli kul och så ska det bli kul att träffa Lotta igen :) Vi ses ganska ofta numera! Härligt!
Imorgon ledig från Campus, men ska plugga med Sandra och på kvällen ska jag och Emil på middag hos Mia och Challe! Så trevligt!! Vad gör ni? :)

Bio ikväll

1 Läs mer >>

Haha jag lyckades igår att googla mig fram till en sida som hade färdiga designer som man fick använda! Där av min nya design, som Annika uppmärksammade, tack :)! Jag är inte helt nöjd, vill inte ha så mycket rosa och blått och gulligt om ni förstår och så vill jag gärna ha rubrikerna i skrivstil! Men jag kanske får tid över ikväll och ger mig på det igen för att fixa! Nu läser jag i soffan och sen blir det Campus för föreläsning. Sedan träning och inhandlande av mat! Vad gör du?

Ny bloggdesign

1 Läs mer >>

Det är ingredienserna i mitt liv just nu. Låter det inte härligt? Lagom mycket och tråkigt på Campus, träning varje dag, känner mig stolt över mig själv och kärlek bestående av min fina karl och mina fina vänner! <3

Frukost, brunch, shopping, middagshäng, vinhäng, söndagshäng, promenadhäng, tåghäng och på torsdag biohäng! Härligt!

Vad händer i ers liv just nu?

Förresten, någon som jag hjälpa mig med någon snygg layout på min blogg? Jag kan ingenting om hur man gör. Har försökt att googla men det går verkligen jättedåligt! Hjälp behövs! :)

Universitet, Träning ...

0 Läs mer >>

Jag och Mia åt middag och drack vin här hemma i Lördags!

Middag med Mia

0 Läs mer >>
 

Promenad på två timmar förra söndagen till Bunkeflostrand!

Söndagspromenad

1 Läs mer >>

Festat med danska drottningen, inte illa!!! Ni ser henne på bild fyra!

Tivolis nyårsfest!

0 Läs mer >>

Så är jag i Köpenhamn! Snart partyparty!

Festdags!

0 Läs mer >>

Och jag börjar förbereda mig inför festen! Får se om jag hinner allt jag ska! Återkommer innan jag drar!

14:10

0 Läs mer >>

Träning om 45 minuter! igår såg vi Evita, den var bra! Naglarna gjorda idag, hade ingen aning vad jag skulle ha när jag gick dit, men kom ut med dessa metallic svarta! Blir nog snyggt till den svarta klänningen imorgon. Då är årets Tivolifest! Ha en fin fredag!

Fredag

0 Läs mer >>

Jag gillar min hårfärg just nu! Ska gå mot ljusare nu till våren och sommaren så det kommer nog bli bra det här :)

Hårfärg

0 Läs mer >>

Så nöjd jag är med mig själv just nu. Kom hem från gymmet för en timma sen, jag har varit på 2 pass ikväll! Först ett boxpass på en timma med hög puls, kondition och muskelträning för hela kroppen, sen bodybalance en timma, styrka, balans och avslappning. Nu är jag sådär skönt trött i kropp och själ, har precis duschat, två brödlimpor står i ugnen och nu ska jag glida ner i soffan med min älskade karl! Att projektarbete är inlämnat idag tisdag men med deadline på fredag, gör ju allt mycket bättre! Låååånghelg here I come!

Nöjd!

0 Läs mer >>

Från igår: Nu jävlar! Spinning OCH core! Efter Vapiano på Emporia med mina söta danskar Mathilde och Sarah.

Idag: Bodypump och nu American Psycho!

Träningsdags!

0 Läs mer >>

Det var riktigt coolt! Bästa nyårsfirandet på länge! Vi var där 30 dec-3 jan och gled runt!

Har massor bilder, men dessa var från mobilen:

Nyårsafton i Berlin!