0 Läs mer >>

Nu ska jag på grillfest! Ha en trevlig Valborg!

Glad Valborg!

0 Läs mer >>

Im going blonde! Är på väg att bli ljus igen efter min mörka period och det är en process som tar lite tid. Resultatet blev förvånansvärt bra och jag är nöjd. Jag är inte ute efter så blond som jag varit innan, utan bara ljusare toner och slingor så det blir "liv" i håret. Vad tycks?

Detta hände!

0 Läs mer >>

...så ska det börja hända grejor! Spännande va?

Om en kvart...

0 Läs mer >>

Det är det jag gör denna fredag-söndag. Gångra sen lönen med 50% så får vi min lön! Jihu! Det blir pengar pengar pengar!

Har min sista paus nu för dagen, jobbar till 01. Dagen har gått snabbt ändå!

Igår var vi ju hos S&M. Det var jättetrevlig och jättegott! Kul att testa "ren" mat som dem äter! Ska göra tilltugget som ser ut som chokladbollar, men är utan gifter, socker, laktos och gluten! Spännande!

Ha en mysig lördag!

35 timmars jobbhelg

0 Läs mer >>

Hejsan! Det är fredag idag, en regnig sådan här i Skåne, och jag är påväg till jobbet. 10.30-21.00, alltså 10,5 timmar på en röd dag (som det är i Dk idag). Mycket pengar till mig idag! :) Efter jobb ska jag direkt hem till S&M för middag. Jag kommer ju senare och de andra är redan där, men bättre sent än aldrig! :)
Ha en fin fredag vänner och dagens efterrättstips:

Glass: (jag brukar höfta lite)
Vaniljyoughurt
Valfria bär (blåbär, hallon, björnbär)
Liten skvätt flytande honung.

Mixa detta i en matberedare eller mixer, häll upp i portionsskålar och in i frysen ett par timmar. Så har du gjort en god och nyttig glass till fredagsmyset! :)

Fredag!

1 Läs mer >>
Jag tänkte jag skulle summera hur det gått med in viktnedgång såhär långt. Jag började den 12 mars (blev medlem på kvällen den 11:e efter peppande samtal med syrran) och idag har vi den 25 april. Alltså 6,5 veckor.
 
Vikt: -5.4 kilo
Lår: -4 cm
Stuss: -4 cm
Midja: -2 cm
 
Jag känner mig mycket snyggare och finare och det är kul att hitta nyttiga recept och att gå och träna! Det här är lätt! Jag har aldrig prövat att gå ner i vikt innan, utan tänkt att det är såhär jag ser ut. Men jag kunde märka att sambo-kilona började smyga sig på och helt plöstligt var jeansen liiite för tighta! När jag kollade på gamla bilder så såg jag en skilnad på min kropp då och nu. Jag tränade redan regelbundet, så varför då inte pröva att ändra matvanorna en smula? Jo, jag gav det en chans och det gick superbra! För varje dag som går kryper vågen neråt och jag är påväg mot mitt mål med stormsteg. Vi får se om de sista 2,6 kilona blir kilon som jag får kämpa för att få bort. Men jag antar gärna utmaningen! Det är kul faktiskt! Tro det eller ej!
Det finns så mycket spännande recept att göra och så många inspirerande bloggar om träning och fitness som lägger ut recept. Ibland prövar vi nya grejer, ibland gör vi bara den mat vi brukade göra, då vi redan innan åt nyttig mat, men byter ut vissa produkter och äter mindre portioner, men fler mål per dag. Det mål jag ändrat mest är frukosten plus att jag nu börjat äta mellanmål. Gott och håller blodsockret i rätt nivå under dagen.
 
Vi får se vart detta slutar, haha! :) Om någon som är sugen att börja, så ger jag gärna råd och tips :) Lycka till! 9 veckor kvar till midsommar, än är det inte försent! 
Barcelona, juli 2012
 
Ikväll, 25 april 2013.
 
Kan man se någon skillnad? :)

Summering- före och e...

0 Läs mer >>

Jag har precis kommit hem från ett BodyPump pass, så kul det var! Men jag har bra ont i kroppen nu och säkerligen träningsvärk imorgon! Men efter ett träningspass är det viktigt att få i sig protein, kolhydrater och lite fett, helst inom 30 minuter efter passets slut! Musklerna behöver detta för att kunna byggas upp igen efter träningspasset.

Jag hittade denna "drink" på insta och den har jag precis gjort och njuter av nu!

1 banan eller 1 dl kvarg
1 skopa proteinpulver (chokladsmak)
1 msk kakao
2 dl lättmjölk

Mixa ihop, släng i några isbitar för att få den riktigt kall och servera! Den blev jättegod och passar perfekt för den som är sötsugen en dag! Testa, du kommer älska den! :) Berätta gärna sen vad du tyckte!

Perfekt för chokladäl...

0 Läs mer >>

Ligger här på balkongen i solen, efter en dag med gruppen!

BodyPump pass och två timmar och sen jobb fredag-måndag. Ledig från skolan till och med fredag! Skönt!

Sol!

0 Läs mer >>

Mycket spännande ord va? Det är vad jag och mina gruppisar se pysslat med idag från 8-16. Vi satt nere vid havet, på Malmö Högskolas fina bibliotek! Superfint och rogivande studiemiljö. Vi hade väldigt kul i gruppen idag, haha!

Jag for direkt till ett grit-pass och jag blev så jävla svettig! Men skitkul var det! Sus kom på picknick här hemma (skulle såklart varit utomhus, men det är lite för kallt fortfarande), hon hade skitgod pasta/kyckling/pestosallad med sig och jag fixade fruktsallad! En himla rolig kväll. Jag kan btw tipsa om en bra app som heter Tunigo. Massor olika spellistor i massor olika genrer. Perfekt för alla tillfällen! Finns till och med ligga-lista! Haha! Dagens Josefine-tips!

Imorn plugg med gruppis igen, sen ett väldigt efterlängtat BodyPump pass! Jaaa, det var evigheter sen!!! :) Och, -0,2 hekto på vågen imorse från igår morse! I like!!

Metoddekonstruktion

1 Läs mer >>

Så har jag varit nere vid havet och sprungit 5 km på 27 min! Härlig tur!

Testade denna nya Loka idag, är inte så förtjust i kolsyrat vatten allmänt, men med jordgubbglass-smak funkar det ;) Har ni testat någon av dem nya?

Nya ska jag köra lite styrka här hemma, sen städning och läsning!

Dagens kroppsbild får ni också (ingen snygg min i fejat, så det blev en lite snygg smiley istället) ;)

Löprunda avklarad!

0 Läs mer >>
Hej.
Jag har inte kunnat blogga nu på ett tag, för appen hänger sig hela tiden på mobilen och det är oftast den jag bloggar ifrån. 
 
I alla fall, igår skrev jag den sista (förhoppningsvis, om jag klarar den) tentan fram till september! Den känslan är så skön (även om jag drömde inatt att jag missat svara på två hela sidor, jobbigt tills jag vaknade, puuuh!)!
 
Har haft lite svårt att få in min träning nu sen några veckor tillbaka, vilket har varit frustrerande. Men även om jag inte tränar så mycket som jag önskar, så kryper vikten neråt. I dag när jag ställde mig på vågade stod den på det lägsta någonsin! Nu har jag bara -2,8 kilo kvar att träna och "äta" bort, så har jag nått mitt mål! 9 veckor kvar till midsommar, det ska jag klara!
 
Tänkte visa vad jag bl. a. äter till frukost:
1 st Runda Rågform Wasa (fullkornsknäcke)
1 st Ryvita (fullkornsknäcke)
4 st Smörgåsgurka
4 st Leverpastej Light Arboga
1 portion Valio laktosfri lättfil
1 dl Hallon och blåbär
Pumpakärnor (gott tuggmotstånd!)
Sötningsmedel (vid behov)
1 kopp Jordgubbste
 
Gott, nyttigt och du står dig länge! Mums!
 
Idag ska jag läsa två kandidatuppsatser, städa och pilla här hemma och ikväll åker jag till Emma i Helsingborg för lite häng och middag! Trevligt!
 
 

Blogg-appen funkar in...

0 Läs mer >>

En timma balkongplugg idag resulterade i denna röda hud...

Solen är stark nu!

0 Läs mer >>

Men nu kommer det nåt i alla fall!

Tentavecka, sol, värme, kompishäng, träning, nya naglar!

Härlig vecka!

Peppat till mig igen nu, efter lite träningssvacka! 7 veckor kvar tills skolan slutar, då ska det vara 4 kilo minus!

Dålig uppdate

0 Läs mer >>

Drack mjölk i mitt te på jobb idag, det får jag skylla mig själv för ikväll... Jag ser ju prego ut!

Laktosmage, hej hej!

0 Läs mer >>

Affe klippning

0 Läs mer >>
Direkt efter besöket uppe i Linköping for vi ner till mors hus för att passa alla djur här. Dem är i Köpenhamn och firar hennes 60 årsdag!
 
Idag har jag varit ute i det fina vädret hela dagen i princip, gått promenader med Affe, löpt en runda på 5 km, klippt och tvättat hunden, kört och utfört lite ärenden, tvättat, kollat på lite skola och väntar nu på maten som står i ugnen och gottar till sig, kycklinglår med potatisklyftor, morötter och lök.
 
Emil är på koncert i Köpenhamn nu! Han ska se Mumford and sons. Är en aningens avis verkligen! :)
 
Är trött ikväll efter en heldag ute, efter jag ätit blir det soffan och TV som gäller.
 
Hoppas ni mår bra!
 

Hund/katt- och husvak...