0 Läs mer >>

Hejsan.
Gick upp kl 5 imorse för att skriva tenta. Det gick ganska bra tror jag. Hoppas innerligt på godkänt! Är ganska trött och hungrig nu, var ju 9 timmar sedan jag käkade sist! Oj! Hem och käka, vila och sen på julehygge hos kursare! :)

Bilden är från i helgen då vi var i Hvide Sande på västkusten på Jylland, med Sandra och Jesper! Så mysig helg vi hade! :)

Tenta i redovisning g...

0 Läs mer >>

Hej.
Det blir mer veckoinlägg här än varje dag. Men det passar mig bra. Det är mycket i skolan just nu, redovisningsavsnittet är så krångligt, men samtidigt kul och spännande. Men jag fasar för tentan.. Men jag kämpar på!

Vardagarna står bara i skolans tecken, 9-17 varje dag!

Nu denna helg har jag jobbat och igår var jag på överraskningsfest för Macki som har fyllt 30 år! Åkte direkt efter jobb dit så missade själva "surprisandet" men fick tårta ;) Det var en lyckad fest!

Idag har vi sovit länge, ätit hemmagjord brunch, städat hemma, färgat håret (blev överraskande bra!) och fikat med hjärtat på lilla torg. Nu sitter jag på tåget mot jobb och ska jobba till 23.

Räknade precis ut att jag och Emil inte kommer att sova hemma i vår säng på helger i över en månads tid! Vi har så mycket inplanerat! Men det är bara kul! Det är Danmarksweekend, bröllop i Västervik och Tysklandsweekend! :) så ingen lugn stund här inte :)

Ha en fin söndag!

Veckoinlägg

0 Läs mer >>

Hihi, jag har inte varit hemma i helgen för att fira Emil, nej jag har varit i Västervik och haft möhippa för Annika! Det blev jättelyckat, hon var så duktig hela dagen, även om kontrollbehovet gjorde sig påmint flera gånger, eller hur Ank? Vi sågs vid 07.45 och jag var hemma 03.30 igen. Men kul var det!
Fick träffa pappsen och mormor också! Nu sitter jag på bussen påväg hem till Malmö igen.
Saknar min Emil som är i Dublin över helgen och hans kommer först imornkväll.

Ha en fin söndag!

Möhippa i Västervik!

0 Läs mer >>

Till min älskling som fyller 28 år idag!!!
I helgen ska du firas hjärtat mitt! ❤

Grattis grattis grattis!

Hipp hipp HURRA!

0 Läs mer >>

Ny vecka idag och vi började ny kurs idag. Ekonomi och redovisning som gäller. Gäller att köra hårt nu! Förra veckan gjorde vi färdigt projektarbetet om SATS och avslutade den kursen. Helgen var helledig och underbart skön! Fredagen städade jag och plockade här hemma, lunchade med Lotta på Emporia och gick på IKEA. Fixade tacos och åt med älsklingen på kvällen och tog det lugnt. Lördagen gick jag upp tidigt och bakade två sorters limpor, putsade fönster, dammsugade, skura golven, bytte sängkläder fikade på stan med hjärtat och handlade prydnadskuddar och annat smått och gott. På kvällen gick vi ut och åt på restaurang Möllan och drack öl med Emils vänner. Igår var huvudvärken påträngande men jag gav mig ut på shopping med min danska kollega Christina på Emporia. Sen kom Emil ut och vi åt och sen på kvällen var vi hos mamma och åt. Ashärlig helg!

Nu sitter jag och myser i rosa fåtöljen och dricker te ur våra nya koppar. Ska räkna ett par uppgifter idag också...

Ha en fin vecka!

Ny vecka, nya möjligh...