1 Läs mer >>

Fredagskvällen var mycket trevlig! Vi åt god mat och drack gott rött till det! Vi gick hem hit sen och drack lite till och snackade skit! Det blev inte så sent då vi alla var så trötta! Men mysigt var det!

Lördag hade jag huvudvärk :/ Men schlagerspinnade gjorde jag ändå! Jag och Susanna viftade med ballonger, tjoade och tjimmade i äkta mello-anda och cyklade och sjöng! Det var kul faktiskt! (Spinning är inte min favvo direkt). Sen drog vi till Willys och handlade inför kvällen och sen hem för vilning och iordning görning. Sus hämtade mig och vi åkte till Sandra för mellokväll med tacos och massor godis! Det var supertrevligt!!! Och väldigt gott! Hon fick en ostbricka av oss i present!

Igår tränade jag igen (6 ggr på en vecka, jag är stolt över mig själv!) och vi gick en sväng på stan och shoppade smink och åt på fridays. Sen lugn eftermiddag och kväll med brödbak och liten promenad!

Idag började en ny kurs, flummig som tusan men det ska nog gå. Nu sitter jag duschad och trött i soffan efter ett body pump pass! Tvmys nu!

Detta var min helg! Hoppas ni har det bra?!

Bilder från lördagkväll:

Trötter flicka...

0 Läs mer >>

Fredag och efter tentan! Den var klurig, inte alls säker på mina svar. Vi får de hur det går! Men nu är det gjort, så skönt!
Sitter på tåget hem nu, trött, hungrig och äcklig efter nervössvettningar!

Ska äta, vila och klippa mig tänkte jag, för att sen göra mig vacker till kvällen då vi ska ut och äta (några klassisar och jag) och sen får vi se vad kvällen ger!

Vad gör ni?

Fredag!!

0 Läs mer >>

Önska mig lycka till! Kl 8 börjar den. Jag ska gå upp vid 05.20... Det är tidigt enligt mig! :) Hörs efter tentan!

Tenta imorgon!

1 Läs mer >>

Det var supermysigt! Annika och jag gick på stan, på var emporia, på sightseeing i Malmö och ute och partajade! Det var kul att visa hur jag bor och låta morsan pröva på våra "rutiner"! :)
Tack för du kom, inredningsprylen!

Denna vecka är pluggvecka, tenta på fredag! Och nu är jag så trött att jag snart stupar! Pluggar med Sandra och Emma kl 8-16-17tiden, tränar, äter och sen sover. Längtar till helgen då jag har massor kul att se fram emot, bl.a. Tentafest, schlagerspinning och schlagertjejkväll! :)

Helgen

0 Läs mer >>

I regniga Malmö såhär en fredagkväll. Sitter nu på bussen för att hämta Annika! Wii!

Väldigt stilla...

0 Läs mer >>

Filmen igår var jättebra, berättelsen om Pi! Se den, i 3D!

Igår mejlade jag på ett Ikea bord på blocket som vi varit ute efter i lång tid! Det är så poppis och går jättefort, men detta fanns kvar!!! Så klockan 13 är vi ett snyggt bord rikare för endast 800 kr! Kostar 2500 kr annars!

Ikväll kommer Annika, hon hade lite magont imorse, men jag hoppas det försvinner så att hon kommer! :) Längtar ju!

Ha en trevlig fredag, nu ska jag på stadsvandring i Helsingborg!

Fredag

1 Läs mer >>

Glad Alla Hjärtans Dag! Emil lagar mat, jag chillar (har städat lägenheten) och ikväll ska vi på bio :)

Hoppas ni har en mysig kväll med nära och kära!

Blommor från hjärtat!

Happy Valentine!

1 Läs mer >>

Hemma idag från skolan. Illamående och magen konstig. Men efter vila känns det bättre. Emil är också dålig, men på vela annat sätt. Men Annika, bli inte orolig, vi är friska på fredag när du kommer! :)

Har börjat använda min ring jag fick i konfirmationspresent! Sitter fint!

Nu äter jag lite och sen plugga.
Hoppas du mår bra idag!

Hemma idag

0 Läs mer >>

När jag kom ut från mitt svettiga boxningspass stod ett fat med semlor framme på gymmet. Dem bjöd på semlor eftersom det är semledagen idag. Jag som inte ätit en semla idag... Ska jag, ska jag inte? Klart som fan jag skulle! God var den! :)

Semla!

0 Läs mer >>

Jag kom precis på att om drygt ett år (och fyra månader) så kan jag och Emil börja göra precis det vi vill (underförstått att jobb finns)! Gud vad jag längtar till vår framtid som kommer snart. Dessa tre pluggår som varit en barriär att komma över, är jag strax över. Bara jag hittar ett jobb som passar sen, så är framtiden här! Lääääängtar!

(Sitter och läser just nu... Tradigt!)

Framtiden

0 Läs mer >>

Nya fina gelenaglar fixade idag! 400kr! I like!

New nails

0 Läs mer >>

Jag mår bra idag! Jippy! Testat att äta en macka nu till frukost och det verkar gå bra. Har sovit som en ängel också! Så skönt att det bara var en dag som det var dåligt!
Idag står nagelfix på schemat och gästföreläsning på Campus. Sen har jag träning inplanerat, men jag får se hur jag gör med den, känner mig fortfarande lite svag efter gårdagen!
Hoppas ni får en härlig måndag!

Måndag

1 Läs mer >>

Hade jättetrevligt hos Lotta igår, trevligt sällskap, god mat och schlager på tvn. Kommer hem runt halv ett, känner mig väldigt full i magen. Lägger mig och sover oroligt en timma, sen måste jag kräkas! Och detta gör jag hela natten och sover inte en blund! Så jävla jobbigt. Ingen annan har blivit sjuk så detta var en våldsam reaktion på laktosen i maten vi åt! Jag tog mina tabletter, men det finkade tydligen inte. Jag är uppenbarligen jättekänslig för laktos. Så aldrig mer nåt med laktos mer!! Jag som ville träna och var så glad för att inte vara bakis idag :/ Synd om mig!

Skitlaktos!

1 Läs mer >>

Påväg till Lotta! BK påsen i knät, fylld med god mat. Vi gick ut igår på Carib, efter finmiddag av Emil och träffade några tjejer i klassen och deras killar! Det var kul! Känns av lite idag, därav BK. Ikväll Lottamys med godis, mat och schlager! Trevlig lördag!

At the bus

0 Läs mer >>

Här föregår pluggning på hög nivå denna snöiga fredag. Kl 17 träning sedan 3,5 års mys med älskling! <3

Plugg

1 Läs mer >>
Planerar sommarens semester just nu, som jag också gjort de senaste par dagar. LegoLand och LaLandia i tre dagar sedan upp till Skagen i fyra dagar. Jag, Emil, syrran och hennes familj! Hoppas mellansyrran är med också! Ska bli så mysigt med syskonsemster! Vi prövade ju det i somras, bode på hotell i Växjö allihopa inför vår kusins bröllop. Barnen älskade poolen på stället och jag älskar att göra dem glada och lyckliga! Då blir jag varm i själen. Plus att i sommar kommer vi att ha en liten bebis med oss! Om drygt en månad kommer barn nummer tre för min syster! Underbart! :) Älskade ungar! <3
 
Annars är det lite plugg (med betoning på lite) och (mycket) träning som gäller just nu i mitt liv. Imorgon firar förresten jag och Emil 3,5 år tillsammans. Det ska vi såklart fira lite extra denna fredag!
 
Ha en trevlig kväll!

Semesterplanering