1 Läs mer >>

Jobbhelg igen. Lördag 11 h och söndag 10 timmar. En halv arbetsvecka på två dagar, inte illa! Och över 200 kr/h är ju heller inte fel! Emil är på bilträff idag så jag fick sova ensam inatt.. Men vi ses ikväll igen! Längtar! :)

Vad gör ni denna helg?

Jobbhelg

0 Läs mer >>
Gå in på den här länken så kommer ni till mina fb bilder:
 
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151258615166203.517168.651311202&type=3&l=050a88385d

Bilder från 25 årsfes...

0 Läs mer >>

Och jag har varit där! Haha! Trängdes med alla människor men tyckte ändå det var helt okej trängselmässigt! Ska lugnt åka dit och shoppa en dag när det lugnat ner sig lite! Handlade en fin mössa och skinnhandskar iaf! Så käkade vi, jag och Sandra, thaimat som var riktigt god!

Emporia öppnar!

0 Läs mer >>

Ska försöka lägga upp lite fler bilder från festen! Har inte alla ännu, men det kommer jag lovar! Hade bara en bild på iphonen och det var den nedan på mig och Zacki! Så håll till godo :)

...

0 Läs mer >>

Hej. En "hård" vecka har nu passerat! Tentan förra fredagen gick bra, så jäkla skön känsla. Efter tentan åkte jag och och fixade inför festen och mottog blommor som min kära far skickat till mig. Emil stod hela kvällen och lagade olika pajer och jag åkte till Lotta och umgicks med hela Västerviksgänget! Härligt umgänge! När klockan slog midnatt sjöng de för mig! Sedan blev det lördagen den 13 oktober, min 25 årsdag! Härlig morgon med räkmacka och Marabou, kortöppning och ihop-packning inför festen. Åkte ner till mamma för att hämta vi och där fanns det presenter till mig! Hade jag ingen aning om! Och inte den lilla presenten, Emil och min familj hade lagt ihop till en systemkamera från Nikon! Gud så glad jag blev! Sen for vi ner till Skanör och åt lunch och flyttade bord och stolar fram och tillbaka tills vi lyckades. Mycket stressigt men det blev så lyckat! Alla var så fina i sina utklädnader och hade verkligen gått in för det! Det gjorde mig så glad! Lekarna var uppskattade och hela festen blev kanon! Kunde inte bli bättre! :) Tack till alla närvarande! Och tack för alla fina presenter! Ni är bäst! Söndagen hade jag världens huvudvärk och mådde pyton, vi städade bäst vi kunde men sen kom Emils föräldrar hem och hjälpte till. Lagade mat till oss gjorde dem också och bara tog hand om oss. Världens snällaste!

Denna vecka har bestått av projektarbete. Hela veckan har vi pysslat med detta, samtidigt som jag jobbat kväll måndag, onsdag samt hela denna helgen... Behöver jag säga att jag är astrött? ;)

Igår var jag hos Lotta och åt tacos och kollade på film. Mysigt och perfekt lördagsunderhållning för min del!

Nu är jag påväg till jobb i alla fall för 9 h jobb. Sen mysmiddag med världens bästa kille...

Vad gör ni? :)

En vecka senare, dryg...

1 Läs mer >>

Nu kör vi!! Wish me luck!

Bilden är på lilla Loka som har varit min och Sandras pluggkompis denna vecka! :) Söt va?

Tenta idag!!

0 Läs mer >>

Bröllopet i helgen var jättefint! Och sången gick också bra, väldigt nervöst att sjunga på bröllop men det var så roligt att glädja brudparet! Allt var perfekt, har tyvärr inte många bilder från festen :(

Nu denna vecka är det pluggvecka och planering inför 25 årsfest som gäller! Fredag tenta, lördag fyller jag 25 år och det är fedefest!!!

Bröllop!

0 Läs mer >>

Nya naglar!

1 Läs mer >>

Igår blev det bullbak för hela slanten!
Nu ska jag fixa naglarna och sen skola. Imorn är det bröllop och jag ska sjunga!!! Aaahh!! ;)

Bullbak!

2 Läs mer >>

Jag gick ju upp superjävlaskittidigt imorse! Till ingen nytta ALLS! Föreläsaren var sjuk!!! Och det får vi reda på efter en kvart efter att föreläsningen borde varit igång, då föreläsaren uppenbarligen var sjuk... Tack för infon campus!

Nu är jag skittrött! God natt!

Och just det! Glöm inte att kolla in www.tristakassen.se! Sidan öppnade idag!

Btw!

1 Läs mer >>

Vad tycks?

Brunett!

1 Läs mer >>

Halvvägs!

0 Läs mer >>

Now I'm going brown!

Till frisören!

0 Läs mer >>

God morgon alla fina! Tidig måndagsmorgon här på Fersens väg, ska ta tåget kl 07.02 till Helsingborg... Ha en fin måndag, uppdaterar med hårresultatet senare :)

Godmorgon!