0 Läs mer >>
Ja, ni läste rätt! Har yogat två gånger idag. Detta gör att jag har möjlighet att vila en dag i helgen, tex söndag. Ska ju ut både fredag och lördag så då kan det vara skönt att ha en fridag :)

Vad gör ni?

Min goda mat igår ;) (om ni tycker det är konstiga bilder ibland, så är det för att jag vill alltid ha bild med i varje inlägg och ibland har jag inte fotat nåt som representerar inlägget, så då blir det lite konstigt ibland)

Yoga - Dag 4 & 5

0 Läs mer >>

God natt!
Om ni vill ha en inspirerande sida på fb, följ: Personligt Ledarskap.

Så sant!

0 Läs mer >>
06.45. Kan tyckas tidigt men helt ärligt, jag gillar det! Det är ett skönt sätt att vakna på och komma igång med dagen.  När jag går på innergården ser jag solen färga himlen i olika färger och fåglarna kvittra. Det är en härlig känsla och det känns som att våren är påväg! Jag gillar inte att träna annars på morgonen, tex styketräning eller cardio, då mår jag illa och kan inte prestera max. Hot Yoga är lagom träning för mig på morgonen. Kom gärna med mig och pröva en dag! 



Kolla på den här lilla sötnosen som var med oss och pluggade idag :)

Snart ska jag iväg och träna igen, GRIT på gymmet. Ska bli kul!

Stort grattis till min fina vän Annika som fick en liten tös igår!!! ❤️

Yoga - Dag 3

1 Läs mer >>
Jajamän! Kl. 9 imorse. Men jag drömde imorse innan jag vaknade att vi låg i sängen och yogade loss hela gänget. Haha! Idag var det ännu svettigare än igår! Herrejesus! Tror jag aldrig någonsin varit så svettig innan. 

Vilken härlig solig dag det varit idag! Det gillar jag! Var i Helsingborg på budgetlektion idag. Nu har jag nyligen kommit hem från gymmet. 

Väntar på att höra hur det går för en kär vän till mig! Heja dig! ❤️

Imorn ska jag yoga igen, kl. 06.45!




Yoga- Dag 2

0 Läs mer >>
Kl 6 var jag uppe imorse för att förbereda mig på första hot yoga-passet kl. 06.45. Bra start på dagen och veckan. 



Det var varmt, svettigt och jobbigt. Haft huvudvärk hela dagen nästan idag efter. Måste dricka mer innan tror jag, men då blir jag så kissnödig, dumt "kretslopp" det där ;) Imorgon är det dags kl. 9 igen!

Annars idag har det varit en heldag idag med föreläsningar, fika (hehe) och mentorträff.

Yoga - dag 1

0 Läs mer >>
Nu har en vecka passerat med min fina Alva. Vi har: ätit på McD (Alvas favvo) gått på terrariet i Folkets Park, fikat, kollat på melodifestivalen, kollat på film. Shoppat på Emporia och bakat semlor med Lotta. Bowlat och shoppat och ätit ute. Ätit ute på restaurang, shoppat igen och varit på Aq-ua kul (vattenland). Syrran kom i torsdagseftermiddag, och då gick vi och shoppade och käkade frozen youghurt med barnen. I fredags åkte vi över till Köpenhamn och gick på Den Blå Planet, ett stort och jättefint akvarium. På kvällen åkte vi ner till mamma och åt middag, syrran och familj skulle sova där nere. Alva ville dock följa med mig hem igen på kvällen så vi tog bussen tillsammans in till stan igen. Igår städade jag här hemma och putsade fönster, medan Alva lyssnade på musik och dansade och face-timade med sin bästis. Sen gick vi ner till stan på käkade McD igen och shoppade. Syrran kom sen och hämtade Alva och vår vecka var över. En jättemysig vecka! 


 Vi hade knytkalasmiddag här hemma igårkväll med Emils vänner. Det var jättemysigt, men tiden sprang verkligen iväg. Kl 18 började vi och de sista gick kl 4. Kändes som en timma, max! Idag har vi varit sega och inte gjort så mycket. Jag laddar upp inför morgondagen, då "30 days challange" i HotYoga börjar. Jag skall alltså yoga i värme 60-90 minuter varje dag i 30 dagar. Mitt nya liv väntar... ;) 
Ha en mysig söndagkväll!

Några bilder jag hittade från igår:



Lata söndag.

0 Läs mer >>








Underbara ungar!!!

God morgon lördag!

1 Läs mer >>

Jag och Dexter mös igår :)


Alla glada ;)

Gullungen fotar oss!


Min älskade gudson!


Snygging va?


Alva på tåget!


Vi är framme i Malmö! :)

Min alla hjärtans dag...

0 Läs mer >>
Nu sitter jag på Malmö C och väntar på mitt tåg som ska ta mig upp till Linköping. Jag ska plugga på tåget och kanske sova lite, har sådan huvudvärk.

Nu kommer mitt tåg!

Vi hörs, ha en fin fredag och alla hjärtans dag!


Påväg till Linköping!

0 Läs mer >>

Kaffe Latte i handen, myskläder på, sminkad och klar. 30 min innan jag ska gå. Gud vad skönt! Varför har jag inte tänkt på att gå upp lite tidigare förut?

Jag ska till skolan snart. Imorgon åker jag till Linköping och hämtar Alva!

Lite morgonmys

0 Läs mer >>
Gårdagen. Jag vet att du kommer. Jag vet hur du känns när du börjar krypa på mig. Jag försöker hantera dig och det går, till en viss grad. Sedan tar du över hela mig. Usch. Men nu är du borta och förhoppningsvis kommer du inte igen. Glädje.

Idag hade vi stadsvandring i Malmö med klassen. Lite kul upplevelse att vandra runt i "sin egen" stad och se på den ur ett annat perspektiv. Eftermiddagen och kvällen har spenderats framför datorn med att skriva arbete. Nu, sova! God natt!

Ett par visdomsord också. :)

Hemska dag

2 Läs mer >>
Regnet öser ner här i Malmö idag. Jag sitter i soffan med tre vetenskapliga artiklar framför mig, en kaffe på bordet och en snorig näsa. Pluggdag är det som gäller idag... Och ni vet ju vad jag tycker om detta? ;) Men det som får mig att hålla mig över ytan är att min älskade Alva kommer i helgen. Det ska bli så underbart att bara få vara med henne och göra massor av roliga saker! Jag hoppas jag blir frisk tills dess, det borde jag bli. 
Jag gjorde nya naglar igår, helt ny form och väldigt neutrala. Jag skiftar stil på mina naglar som andra byter trosor. ;)

Så här ser dessa ut denna gången:
Ha en fin tisdag mina vänner och njut av varje dag. Det finns alltid något med varje dag som gör den speciell och värd att leva!

Regnet öser ner

1 Läs mer >>


Idag tog jag mitt snoriga tryne och killen under armen på överraskning. Jag fick ett presentkort på brunch när jag fyllde 25 år som skulle utnyttjas. Så jag bokade in detta i samband med vår 4,5 årsdag. Väldigt gott! :)

Brunch med bubbel

1 Läs mer >>
Lugn sjuk-lördag. På förmiddagen var vi och fixade en grej som är en överraskning till en familjemedlem. Sen har det varit lugna puckar. Köpemat och melodifestivalen ikväll. Hoppas ni mår bra :)
Är så glad för att mina orkidéesticklingar börjat blomma! Whoohoo! Jag har gröna fingrar :)

Lugna lördag

3 Läs mer >>
Du är speciell

Din närvaro är en gåva till världen. 
Du är unik och det finns bara en enda som Du.
Ditt liv är bara ditt och blir vad du gör det till.

Så tag bara en dag i taget. Lev i nuet...

Se till din lycka, inte till dina bekymmer. 
Du klarar mycket mer än du tror. 
Ingenting våga,i ngenting vinna.

Var förnuftig, modig och stark.
Sätt inga gränser för dig själv.
Många drömmar väntar på att bli verklighet
Beslut är alltför viktiga för att utebli. 

Sträva efter höjdpunkter, mål och belöningar.
Inget tar så mycket energi som att oroa sig.
Ju längre man bär ett bekymmer, ju tyngre blir det att bära.

Ta inte saker alltför allvarligt.
Lev ett fridfullt liv, inte ett liv att ångra.
.
Kom ihåg, att lite kärlek räcker långt.
Kom ihåg, att mycket kärlek varar för alltid.
Kom ihåg, att vänskap är en klok investering. 

Livets skatter är människor . . . tillsammans.

Förstå, att det aldrig är för sent. 
Gör vardagliga saker på ett ovanligt sätt. 

Må bra, ha hopp och känn glädje. 
Använd din tid till att sikta mot stjärnorna.

Och glöm aldrig, inte för någon enda dag . . . 
hur oerhört speciell du är!

Författare okänd
 
Den här texten har jag lånat från en sida på facebook som heter "Personligt Ledarskap". Han lägger upp visdomsord och bilder varje dag som gör mig peppad på livet. Gå in och like:a du med, underbart att läsa på morgonen innan du startar din dag.
 
Jaha, fredag idag, vad fort det går! Jag är tyvärr sjuk, så jobbigt. Någon influensasläng med förkylning och äackelhosta. Inte så roligt. I morgon har jag och Emil 4,5 år. Tiden går!
 
Nu ska jag ta det jättelugnt, försöka skriva lite på mitt arbete och bli frisk.
 
Ha en underbar fredag mina vänner!
 
 Bild från 2 år sedan!

Du är speciell

0 Läs mer >>
Jag gillar sådana här små texter. De öppnar ögonen på mig!

Visdomsord